Sikerrel debütált az Amphenol Magyarország a világ egyik legnagyobb elektronikai vásárán

Sánta Attila, az Amphenol Magyarország cégvezetője, gyárigazgatója is részt vett a Münchenben megrendezett ‘Electronica’ kiállításon.

A kétévente megrendezésre kerülő müncheni ‘Electronica’ a világ vezető elektronikai eseménye, így ez az egész iparág nemzetközi találkozóhelye. Az Electronica-n 2022-ben 2,144 kiállító és közel 70 ezer látogató vett részt. A négy napos programon számos előadást hallgathattak meg a résztvevők az elektronikai ipar legújabb fejlesztéseiről, az iparág innovatív technikáiról. Az előadások mellett fórum beszélgetések is helyet kaptak, illetve egy nagyon egyedi kezdeményezés a ‘CEO Roundtable’, azaz a cégvezetők kerekasztal beszélgetése is sok érdeklődőt vonzott. A legfőbb témák az iparágat érintő kihívások és a jövőkép felvázolása volt.

A vásáron Az Amphenol egy hatalmas standdal jelent meg, melynek mottója: ‘Electronics for a better future’ jól tükrözi cégünk filozófiáját, a bemutatóterem méretű kiállítóterünk pedig utalt az Amphenol csatlakozó piacon betöltött vezető pozíciójára. Cégünk vezetői a világ minden tájáról Münchenbe utaztak, hogy részt vehessenek az eseményen, hisz az üzleti életben nagyon fontos a személyes kapcsolatépítés, a szemtől szembeni tárgyalások ereje megkérdőjelezhetetlen. A világ vezető elektronikai eseménye pedig jó alkalom volt arra, hogy az üzleti kapcsolatait építse cégünk, hisz a vásáron jelen volt az elektronika ipar színe-java.

Sánta Attila, az Amphenol Magyarország cégvezetője, gyárigazgatója az esemény után elmondta, hogy a kiállítás és vásár legnagyobb hozadéka a pécsi szervezet számára az volt, hogy a nemzetközi Amphenol berkekben még fiatalnak számító magyarországi gyárat népszerűsíteni tudták nemzetközi porondon a cégcsoport értékesítőivel és gyárigazgatóival történő kötetlen beszélgetések során. Sajnos 2020-ban a COVID-19 járvány miatt a kiállítás elmaradt, tehát ez volt a pécsi gyár alapítása óta az első kiállítás, melyen részt vehettek. Jó alkalom volt a kiállítás arra is, hogy semleges terepen, kötetlenebb keretek között tárgyalhattak potenciális üzletfelekkel, illetve a kiállításon nézelődve új ötletekkel is gazdagodtak.