Rólunk

Amphenol Sincere Industrial Product Ltd.

Az ASIP (Amphenol Sincere Industrial Product) és a GASF (Guangzhou Amphenol Sincere Flex Circuit) az Amphenol Industrial Products Group (AIPG) tagjai, amely piacvezető technológiával rendelkezik a nagy teljesítményű csatlakozó rendszerek, érzékelők és antennák tervezésében, gyártásában és széleskörű iparági felhasználók körében történő ellátásában.

A pécsi és guangzhou-i gyárainkban működtetett pénzügyi, humán és technológiai erőforrásaink az FPCA és CCS (Cell Connecting System) rendszerintegráció és elektromechanikai/elektronikai összeszerelés globális vezető szereplőivé tesznek minket.

Az Amphenol Sincere Industrial Product Kft. 2019. szeptember 27-i hivatalos megnyitóját követően vált ismertté Baranya megyében. Egy növekvő vállalat vagyunk, piacvezető ipari megoldásokkal és elégedett vevőkkel. Technológiánkat és szakmai csapatunkat folyamatosan fejlesztjük, így kívánjuk elérni az elkövetkezendő évekre tervezett bővülési céljainkat. Rövidtávú terveink között szerepel, hogy a cégcsoport többi gyáregységéhez hasonlóan, szerepet vállaljunk az orvosi berendezésekhez történő alkatrészgyártásban is.

ASIP Fejlődés

Amphenol Értékek

Az Amphenolnál mindig helyesen cselekszünk. Feddhetetlenségünk és a hírnevünk megőrzése minden körülmények között elsőbbséget élvez.

Az Amphenol Igazgatótanácsa és Vezetősége elkötelezett közös értékeink mellett. Ezek az etikus magatartás, a munkaerő sokszínűségének támogatása és ösztönzése, a fenntartható üzlet megteremtése és vevőink innovációja. Vállalati fenntarthatósági törekvéseinket az Amphenol Igazgatótanácsa ellenőrzi és támogatja.

Irányítási dokumentumok

Üzletszabályzat:

Code-of-Business-Conduct-and-Ethics

Vállalatirányítási elvek:

Corporate-Governance-Principles

Politikai tevékenységről szóló nyilatkozat:

Political-Activity-Statement

Emberi jogi politika:

Global-Human-Rights-Policy