Rólunk

Amphenol Sincere Industrial Product Ltd.

A nemzetközi Amphenol vállalat három nagy üzletágra bontható, az Amphenol Harsh Environment Solutions-ra, az Amphenol Communication Solutions-ra és az Amphenol Interconnect Sensor Systems-re. Magyarországi gyárunk, az Amphenol Sincere Industrial Product, azaz röviden ASIP, az Amphenol Harsh Environment Solutions üzletágon belül az Amphenol High Power Technology Industrial csoport tagja.

Cégünk a kínai Guangzhou Amphenol Sincere Flex Circuit-al (GASF) működik szorosan együtt. Gyáraink piacvezető technológiákkal rendelkeznek elektromos járművek (EV) és ipari energiatároló rendszerek feszültség- és hőmérséklet érzékelő berendezéseinek akkumulátor cellaösszekötő egységének integrálásában, illetve ugyanezen alkalmazásokhoz nagy teljesítményű csatlakozó rendszerek tervezésében, gyártásában. Az FPCA (Flexible Printed Circuit Board Assembly) és CCS (Cell Connecting System) tervezés, rendszerintegráció és elektromechanikai, elektronikai összeszerelés globális szereplői vagyunk.

A nemzetközi Amphenol 2019-ben Pécsett nyitotta meg egyetlen magyarországi gyárát, amely folyamatosan bővül és fejlődik.

A kezdetekben, itt Magyarországon, európai prémium elektromos autókhoz gyártottunk speciális, egyedi akkumulátor alkatrészeket. A folyamatos bővülésnek és technológiai fejlesztéseknek köszönhetően ma már a termékfejlesztés bizonyos lépéseit, illetve új technológiák kifejlesztését is helyben, Cserkúton végezzük. Elindítottuk legújabb üzletágunkat is, a nagyfeszültségű kábelösszeszerelést, melyhez a mechanikai tervezés is már házon belül zajlik.

Legyél a csapatunk tagja!

Jelentkezem!

ASIP Fejlődés

Amphenol Értékek

Az Amphenolnál mindig helyesen cselekszünk. Feddhetetlenségünk és a hírnevünk megőrzése minden körülmények között elsőbbséget élvez.

Az Amphenol Igazgatótanácsa és Vezetősége elkötelezett közös értékeink mellett. Ezek az etikus magatartás, a munkaerő sokszínűségének támogatása és ösztönzése, a fenntartható üzlet megteremtése és vevőink innovációja. Vállalati fenntarthatósági törekvéseinket az Amphenol Igazgatótanácsa ellenőrzi és támogatja.

Környezetpolitika

Amphenol Sincere Industrial Product Ltd. (ASIP) a környezetvédelmet stratégiai területté nyilvánítja, és döntésének megfelelően a kiemelt szempontok mentén az alábbiak szerint határozza meg környezetpolitikáját.

  • Az üvegházhatású gázok kibocsátásának minimalizálása
  • Fenntartható erőforrás gazdálkodás
  • Életciklus szemléletű hulladékkezelés

Ezzel a gondolkodásmóddal alakítottuk ki környezetvédelmi rendszerünket, igyekszünk elérni környezetvédelmi céljainkat.

  • Évről évre a környezeti hatások csökkentése
  • A környezetvédelmi előírások betartása
  • A munkavállalók megfelelő képzése a környezetvédelmi előírásokról
  • A munkavállalók tudatosságának növelése
  • A karbonlábnyom folyamatos nyomon követése, világos csökkentési célokkal

A környezetvédelmi politika és célkitűzések kulcsfontosságú szempontjait közöljük a szervezet minden alkalmazottjával, hogy biztosítsuk a környezetpolitika végrehajtását és betartását. Ennek fenntartása érdekében rendszeres képzések és vezetői felülvizsgálatok valósulnak meg.

Irányítási dokumentumok

Üzletszabályzat:

Üzleti magatartási és etikai kódex

Vállalatirányítási elvek:

Corporate-Governance-Principles

Politikai tevékenységről szóló nyilatkozat:

Political-Activity-Statement

Emberi jogi politika:

Global-Human-Rights-Policy

Tanúsítványok: