Két rangos díjjal gazdagodott az Amphenol Magyarország 

Jól sikerült a 2022-es év hajrája vállalatunknál, ugyanis Sánta Attila, cégvezető, gyárigazgató decemberben ‘A hónap üzletembere’ kitüntetést kapta meg, majd a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara TOP 100 díjátadóján pedig az Amphenol Pécset díjazták, mint legnagyobb árbevétel-növekedést elérő cég Baranyában .

Sánta Attilával a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara egy hosszabb interjút is készített, melyben részletesen beszámol cégvezetőnk az Amphenol Magyarország elmúlt három évéről és természetesen a cikkben kitérnek vállalatunk közeli és távolabbi fejlesztési terveire is. Az írást itt tekinthetik meg.

December végén pedig a NAV Baranya Megyei Adó- és Vámigazgatósága, a Dunántúli Napló, a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara és az Enterprise Europe Network gazdasági évzáróján vett részt cégvezetőnk, ahol a TOP 100 kiadványt mutatták be, mely a megye gazdasági teljesítményét, a legnagyobb vállalkozások szereplését elemzi. A rangos eseményen az Amphenol Magyarország Baranya megye, 2020/21-ben legnagyobb árbevétel növekedést elérő cégének járó díjat zsebelhette be. Képeink a díjátadón készültek.