Nemzetközi delegáció az Amphenol Magyarországnál

Ötven fős nemzetközi delegáció látogatott az Amphenol pécsi gyárába egy három napos konferencia keretében. Az Amphenol kereskedelmi képviselői találkoztak Pécsett, hogy személyesen is megtekinthessék a magyarországi Amphenol gyárat, illetve az elektronikai ipar legújabb trendjeiről tájékozódjanak. A kollégák az USA-ból, illetve Európa különböző országaiból érkeztek a baranyai megyeszékhelyre, ahol egy rövid városnéző sétára is volt idejük.

A háromnapos konferencia legérdekesebb programja a cserkúti gyárlátogatás volt. A nemzetközi csapat figyelmét a robotizált gépsorok mellet a nemrég elindított kábel és csatlakozórendszer gyártó részleg keltette fel leginkább. A résztvevők szerint az Amphenol pécsi telephelyének technikai felszereltsége mellett kiemelkedő volt a gyárterületen a tisztaság, rendezettség, átgondoltság és átláthatóság. A gyár az autóipari szabványoknak, előírásoknak és elvárásoknak teljes mértékben megfelel. Öröm volt ugyancsak látni a nemzetközi csapat lelkesedését, mikor az újonnan felállított napelem-parkot, vagy az ugyancsak környezettudatos szemléletmódot tükröző újrahasznosított konténereket látták.

Sánta Attila, az Amphenol Magyarország gyárigazgatója elmondta, hogy sikerként értékeli, hogy elfogadta a csapat a meghívást és Pécsett szervezhették ezt a három napos konferenciát. Ahogy a cégvezető fogalmazott: “Ez egy kiváló lehetőség volt számunkra, hogy a nemzetközi értékesítők figyelmét felhívjuk gyárunkra, és hogy személyesen is megtapasztalhassák azt a világszínvonalú munkát, ami itt nálunk Magyarországon folyik. A nemzetközi delegáció megtapasztalhatta, hogy az Amphenol Magyarország nyitott és teljes mértékben alkalmasak vagyunk arra, hogy új termékek gyártását lehessen elindítani a pécsi gyárunkban.” Sánta Attila kiemelte, hogy öröm volt számára, hogy nagyon magas rangú vezetők is érkeztek Pécsre az esemény kapcsán. “Elfogadta meghívásunkat többek között Mark Cunningham, az Amphenol Industrial Products vezérigazgatója, illetve Martin Booker, az Amphenol alelnöke, akik óriási potenciált látnak a magyarországi gyárban.”