Aki Győr helyett Pécset, az Amphenolt választotta

Selymes Ákos logisztikai mérnökként csatlakozott csapatunkhoz az év elején. Nem mindennapi utat járt be, hisz Győrből visszaköltözött szülővárosába, Pécsre, hisz az Amphenolnál találta meg azt a fejlődési lehetőséget, amire korábban vágyott.

Hol, milyen szakon végeztél? Mi motivált a szakirány választás során?
Győrben a Széchenyi István Egyetemen végeztem, az Audi Hungária Járműmérnöki karon, mint Logisztikai mérnök. Szerettem volna egy olyan szakmát tanulni felsőfokon, ami nem csak, hogy biztos jövőt biztosít és változatos, de mellette egy folyamatosan fejlődő szakma is. Úgy érzem jól döntöttem, hisz a logisztika az pontosan ilyen szakma.

Miért váltottál korábbi munkahelyedről és választottad az Amphenolt?
Az előző cég nem tudott olyan fokú szakmai fejlődést és kihívásokat biztosítani, mint amit úgy éreztem, hogy az Amphenol biztosítani fog. Abszolút megérte váltanom, ugyanis ebben a megérzésemben nem csalódtam. Folyamatosan új projektekbe vonnak be itt az Amphenolnál, amely egyrészről a cég, másrészről pedig a saját fejlődésemet szolgálja.

Mit szeretsz az Amphenolos feladataidban?
Talán a legjobban azt, hogy nagyon változatosak a projektjeim. Tapasztalt, kiváló szakemberek vesznek körül, akiktől sokat tanulhatok.

Mire vagy büszke az Amphenolnál elért eredményeid közül?
Nem vagyok túl régóta a cégnél, de az elejétől kezdve azt érzem, hogy hasznos munkát végzek, fontos feladatokat kapok, segíteni tudom a munkatársak munkáját, a gyár működését.

Miért jó az Amphenolnál dolgozni?
Maga a magyarországi cég is fiatal és az egész gyárban fiatalos a csapat és jó a hangulat. A munkatársak kedvesek és sok céges csapatépítő programot szervezünk.
Én szeretem a természetet, ezért kifejezetten tetszik a gyár földrajzi elhelyezkedése, a zöld környezet, ahol nincs ipari park érzésem. A cégnél fontos a környezettudatosság, a munkakörnyezet tiszta és csendes.
A cég gyorsan fejlődik és változik, sok project van kilátásban, amiket tűkön ülve várok, hogy megvalósuljanak.