Újabb rekord: tegnap gyártottuk le a hétmilliomodik terméket Magyarországon!

Nemrég ünnepeltük a hárommilliomodik terméket, most pedig már a hétmilliomodik legyártásánál tartunk az Amphenol cserkúti gyárában.

2019. szeptemberében, az Amphenol első magyarországi gyárának megnyitásakor még csak álom volt, hogy bő négy év leforgása alatt 7 millió terméket állít majd elő a cég. Az akkor még csak 28 főt foglalkoztató Bajor utcai vállalat azonban a cégalapítás után 1 évvel kinőtte pécsi telephelyét és Cserkútra költözött, 2022. szeptemberében pedig, majdnem napra pontosan 3 évvel az ünnepélyes megnyitó után a cég elérte a 3milliomodik legyártott terméket.

A fejlődés üteme pedig nem lassult ezután sem, sőt! Az első 3 millió termékhez három év, a következő 4 millió legyártásához viszont már csak másfél év kellett, így jutott el cserkúti gyárunk 2024. február 21-én a 7milliomodik legyártott termékhez!

Cégünk újabb fontos mérföldkőhöz érkezett. Gratulálok minden munkatársamnak az elért fantasztikus eredményhez és köszönöm lelkiismeretes, hozzáértő és hathatós munkájukat! Dolgozóink mellett köszönet illeti beszállítóinkat is, hisz nélkülük nem sikerült volna ezt az óriási fejlődést elérni. – fogalmazott Sánta Attila, az Amphenol magyarországi gyárának igazgatója.