Termékek

Az ASIP széleskörű termékkínálattal rendelkezik. Az egyedi alkatrészektől a komplex összeszerelésig, bármely összetett elektronikai projekthez megoldást kínál.

CCS = Cell Connecting Systems

Cella Összekötő Rendszerek – integrálja az érzékelőket, a bus barokat és az ehhez kapcsolódó struktúrákat az akkumulátor modul borításán. Lehetővé teszi a hőmérséklet és a feszültég mérését cella és bus bar szinten, biztosítja az alacsony ellenállású áramkapcsolatot a teljes akkumulátor csomagon belül.

Flexibilis áramkörök és összeszerelésük (FPC/FPCA)

A flexibilis áramkörök speciálisan fix kapcsolódási pontok alapján kerülnek megtervezésre, így a vevői operáció könnyen sokszorosítható és csökkenthető az üzembe helyezés során keletkező hibák költsége.
Mindemellett megtakarítható a súly 60%-a és hatékonyabb helykihasználást tesz lehetővé.

Bus bar

Az Amphenol mintagyártási lehetőséget, gyártási opciót széleskörű tapasztalatot kínál bármely típusú bus bar esetében.

Kábelkötegek

Az Amphenol sztenderd és egyedi igényekre is kínál megoldást, az EV/HEV csatlakozó rendszerek széles integrációját és megvalósítását teszi lehetővé.

Elektromechanikai és elektronikai rendszerek integrációja

Az Amphenol által értékesített termékek több mint 50%-a összeszerelési tevékenyéggel is jár. Az Amphenol egyedi megoldásokat kínál az egyszerű termékösszeszereléstől egészen a komplex rendszerek integrációjáig. Lépjen velünk kapcsolatba, hogy megismerkedjen a lehetőségeinkkel.