Irányítás

Az Amphenolnál mindig helyesen cselekszünk, feddhetetlenségünk és hírnevünk megőrzése mindig prioritásunk lesz.

Az igazgatótanács és vezetőségünk támogatja az Amphenol értékrendje szerinti működést, tehát az etikus magatartást, a sokszínűséget a munkaerőtoborzás és megtartás területén, a munkaerő fejlesztését, a fenntartható működést és a folyamatos fejlesztést és innovációt az ügyfelelégedettség elérése érdekében. Vállalati fenntarthatósági kezdeményezéseinket az Amphenol Igazgatósága támogatja és figyelemmel kíséri.

Igazgatótanács

Igazgatótanácsunk küldetése a részvényesek érdekeinek képviselete a hosszú távú üzletmenet során. Igazgatóságunk elkötelezte magát az átlátható vállalatirányítási struktúrák és politikák mellett, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy felelősséggel és feddhetetlenül működjünk, és hogy hatékonyabban versenyezhessünk, megőrizzük sikerünket és hosszú távú részvényesi értéket építsünk.

Bővebben

Legfelsőbb vezetés

Vezető csapatunk továbbra is elkötelezett a közös felelősségünk mellett, hogy értéket teremtsünk ügyfeleink, alkalmazottaink és részvényeseink számára, miközben minimálisra csökkentjük a környezetre gyakorolt negatív hatásunkat, és jó hatással legyünk a környezetünkben élő közösségekre.

Bővebben

KAPCSOLAT

Amphenol Sincere Industrial Product Ltd.

H-7673 Cserkút, Batvölgyi út 3.
Hungary
Tel.: +36-72/998-690
hr@amphenol-asip.com