Elindult az oldal

Elindult weboldalunk, ahol híreket, információkat talál az Amphenol Sincere Industrial Product Kft-ről, valamint az Amphenol csoportról. Értékesítéssel foglalkozó Kollégáink elérhetőségeit az alábbi menüpontban éri el

Az Amphenol vállalat

Az Amphenol több mint 75 éve élvezi a sikert a kapcsolati technológia szolgáltatójaként, az iparág vezető vállalatai számára szerte a világon. Az amphenol diverzifikáltan jelen van az elektronikai piac nyolc, gyorsan növekvő szegmensében: Katonaság, Kereskedelmi repülőgépipar, Gyártásipar, Autóipar, IT Datacom, Mobil eszközök, és Szélessávú hálózatok. (Látsd: Markets)

Célunk egyszerű – olyan vezető technológiák kifejlesztése, amelyek javítják ügyfeleink termékeinek, rendszereinek és hálózatainak teljesítményét. Különösen izgatottak vagyunk a számos új piacon, amelyek továbbra is megjelennek, legújabb megoldásaink, köztük a következő generációs elektromos és autonóm járművek, a fejlett akkumulátortároló rendszerek, az alternatív energiatermelés, a vállalati adatközpontok és a viselhető fogyasztói eszközök.

Rólunk pár szóban

Az Amphenol Sincere Industrial Product Kft. 2019. szeptember 27-i hivatalos megnyitóját követően vált ismertté Baranya megyében mint autóipari beszállító. A változásokra gyorsan reagálva, a 2020-as évet nagymértékű bővüléssel, telephely váltással zártuk.

Technológiánkat és szakmai csapatunkat folyamatosan fejlesztjük, így kívánjuk elérni az elkövetkezendő évekre tervezett bővülési céljainkat. Rövidtávú terveink között szerepel, hogy a cégcsoport többi gyáregységéhez hasonlóan, szerepet vállaljunk az orvosi berendezésekhez történő alkatrészgyártásban is.