Az Amphenol 2023-ban is Baranya Vármegye legnagyobbjai között!

Igazi öröm és megtiszteltetés, hogy egymás utáni két évben díjat nyert az Amphenol a baranyai TOP100 Gálán. A tavalyi „legnagyobb árbevétel növekedést elérő cég” cím után az Amphenol idén a „kiemelkedő volumenű növekedést elérő vállalat” díj büszke tulajdonosa lehet a NAV Baranya Megyei Adó- és Vámigazgatósága, a Dunántúli Napló, a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara és az Enterprise Europe Network gazdasági évzáróján.

A rendezvény szakmai előadói között Sánta Attila, cégünk gyárigazgatója is szerepelt. Előadásának témája „Az Amphenol és az elektromos autóipar forradalma – Miért Európa? Miért pont Pécs?”. Cégvezetőnk prezentációjában azt mutatta be, hogy milyen tényezők játszanak szerepet eredményünk kétévenkénti megduplázásában. 

Egy ilyen sikeres év után köszönettel tartozom munkatársaimnak! – fogalmazott Sánta Attila. Ezek a szép eredmények természetesen nem jöhettek volna létre dolgozóink lelkiismeretes és odaadó munkája nélkül. Ugyancsak köszönettel tartozom üzleti partnereinknek, akik katalizátorai voltak az Amphenol növekedésének. A munka természetesen nem áll meg, haladunk tovább, hogy 2024-ben újból rekordokat dönthessünk.